Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Όλοι στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 16/08, 12:00

0 σχόλια



                Μετά την δολοφονία του 19χρονου Θανάση Καναούτη στο Περιστέρι από ελεγκτή τρόλεϊ οργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14/08 παρέμβαση και διαμαρτυρία στην αφετηρία των λεωφορείων του ΟΑΣΘ στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε επίθεση της αστυνομίας με ομάδα ΔΙΑΣ, περιπολικά και πολλούς ασφαλίτες, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 13 άτομα. Πέρασαν σήμερα Πέμπτη 15/08 από την εισαγγελέα και αύριο Παρασκευή 16/08, 12:00, θα δικαστούν στο αυτόφωρο με την κατηγορία “Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατά συναυτουργία”. 
           Η κυβέρνηση δεν διστάζει να επικροτεί τους δολοφόνους όπως έκανε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχ. Παπαδόπουλος που δήλωσε πως ο ελεγκτής έκανε σωστά την δουλεία του -κάτι που αποτελεί ουσιαστικά αποδοχή της ηθικής αυτουργίας της σε έναν ακόμη φόνο στο όνομα της κρίσης- και τολμά να σέρνει στα δικαστήρια αυτούς που αντιδρούν και που αρνούνται να αποδεχτούν πως η ανθρώπινη ζωή κοστολογείται λιγότερο από 1,40€, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να δολοφονεί απερίσπαστη όπως προστάζουν οι δανειστές της.         
            Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα απαιτεί την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων και καλεί όλους κι όλες να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης αύριο Παρασκευή 16/08, στις 12:00.
·         Απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων και παύση κάθε δίωξης.
·         Δωρεάν μεταφορές για όλους τους εργαζόμενους και ανέργους.
·    Κάτω η κυβέρνηση των δολοφόνων και της καταστροφής των ζωών μας και κάθε αστική κυβέρνηση
Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα


Κ.Ο. Θεσσαλονίκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου